• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 00:00

Μία προσευχή για τον άνθρωπο που τους στήριξε!

Η Φιλιώ είναι μητέρα μονογονεϊκής, πολύτεκνης οικογένειας. Τα παιδιά της είναι 9, 12, 15, 16 και 17 χρονών. Εργάζεται σπάνια και αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Το σπίτι που μένουν είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για τα παιδιά. Σοβάδες έπεφταν από τα ταβάνια, τα παράθυρα δεν έκλειναν καλά με αποτέλεσμα να μπαίνει κρύο το χειμώνα, παντού υγρασία, ακάλυπτα καλώδια στο μπάνιο. Αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στο κόστος της επισκευής και πραγματικά ήταν απαραίτητη.

Φίλος του Μοιράζομαι ευαισθητοποιήθηκε όταν διάβασε την αγγελία της Φιλιώς και αποφάσισε να καλύψει το κόστος της επισκευής. Επιπλέον, επέλεξε οι εργασίες να γίνουν από πατέρα έτερης οικογένειας που στηρίζουμε. Με τον τρόπο αυτό, κατάφερε να προσφέρει χαρά σε δύο πολύτεκνες οικογένειες! Οι εργασίες κράτησαν δύο εβδομάδες και επιτέλους, η Φιλιώ είναι πλέον ήσυχη ότι τα παιδιά της δε ζουν σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον.

Εκ μέρους της Φιλιώς και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας, το οποίο επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Η συγκίνηση της Φιλιώς ήταν έκδηλη, από την ημέρα που ενημερώθηκε ότι θα αρχίσουν οι εργασίες, μέχρι και την ημέρα που ολοκληρώθηκαν. Όπως ανέφερε και στην ευχαριστήρια επιστολή της, "θα θυμάμαι πάντα το καλό που μου κάνατε και θα προσεύχομαι για εσάς!".