• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 00:00

Πολύτιμη η εθελοντική συνεισφορά ενός γιατρού!

Η Παρασκευή είναι μητέρα τριών παιδιών, τα δίδυμα 2 1/2 ετών και ο μεγάλος 6. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει γυναικολογικά προβλήματα, τα αποτελέσματα του Τεστ ΠΑΠ έδειξαν πρόβλημα στον τράχηλο. Είχε συνέχεια ενοχλήσεις, παλιότερα της είχαν πει ότι ίσως έπρεπε να κάνει επέμβαση. Η επέμβαση αυτή δεν καλύπτεται από το ΙΚΑ. Ο σύζυγός της κάνει μεροκάματα όποτε βρει ενώ εκείνη είναι άνεργη και αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιο κόστος. Είχε περάσει καιρός από τότε που εξετάστηκε για τελευταία φορά. Είχε ανάγκη από μία επίσκεψη σε γυναικολόγο, ώστε να την καθοδηγήσει σωστά τι πρέπει να κάνει.

Μέσω του Μοιράζομαι, βρέθηκε γυναικολόγος που προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του. Η ανακούφιση της Παρασκευής ήταν πολύ μεγάλη, ειδικά όταν τη διαβεβαίωσε ότι δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας. Μάλιστα, την ενημέρωσε ότι θα είναι δίπλα της και στο μέλλον, για ότι χρειαστεί.

Εκ μέρους της Παρασκευής και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά τον κύριο, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος. Η ευγνωμοσύνη και η συγκίνηση της Παρασκευής ήταν φανερή και στο ευχαριστήριο γράμμα της: "Πολλές φορές, τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου, σε ανθρώπους με Α κεφαλαίο"!