• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 00:00

Το ανθρώπινο πρόσωπο της "Βουδούρης-Κώνστας ΑΕ"!

Ο Βασίλης είναι πατέρας πολύτεκνης οικογένειας. Είναι 45 ετών και μένει στο Αιγάλεω με τη σύζυγό του και τις 3 κόρες τους, ηλικίας 15, 19 και 20 ετών αντίστοιχα. Η μεγάλη κόρη τους είναι ανύπαντρη μητέρα και έχει ένα μωράκι 10 μηνών. Εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής και σε βενζινάδικα. Δυστυχώς,
εδώ και καιρό είναι άνεργος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του. Έχουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, οι ανάγκες τους είναι πολλές. Είχαν μεγάλη ανάγκη από τρόφιμα για το μωρό αλλά και για όλη την οικογένεια. Από την άλλη πλευρά, ο Στέφανος είναι επίσης πατέρας πολύτεκνης οικογένειας, που στηρίζεται μέσω του Μοιράζομαι. Έχουν τρία παιδιά, είναι άνεργοι και αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες τους. Η έκκλησή τους αφορούσε βιβλία αγγλικών για την μία κόρη τους, που είναι μαθήτρια Γυμνασίου.

Για άλλη μία φορά, η εταιρεία "Βουδούρης-Κώνστας ΑΕ" κινήθηκε αστραπιαία! Προσέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, καλύπτοντας αυτή την ανάγκη της οικογένειας του Βασίλη για αρκετό διάστημα! Παράλληλα κάλυψε την ανάγκη των βιβλίων για την κόρη του Στέφανου. Έδωσαν μεγάλη χαρά και ανάσα και στις δύο οικογένειες! Εκ μέρους του Βασίλη, του Στέφανου, των οικογενειών τους και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση της εταιρείας "Βουδούρης-Κώνστας ΑΕ", που επανειλημμένα έχει στηρίξει συνανθρώπους μας, που ζουν στα όρια της φτώχειας!