• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 00:00

Άλλο ένα παιδικό, αναπηρικό αμαξίδιο προσέφερε δύναμη και ελπίδα!

Η Παναγιώτα μένει με το σύζυγό της και τα 3δυμα μωρά τους στην Εύβοια. Το ένα μωρό τους έχει εκ γενετής περικοιλιακή μαλάκυνση,εγκεφαλική παράλυση και σπαστική τετραπληγία. Είχε ανάγκη από αναπηρικό αμαξίδιο ειδικής κατασκευής, το οποίο έχει υψηλό κόστος. Ο σύζυγός της είναι χαμηλόμισθος εργάτης, ενώ η ίδια δεν μπορεί να εργαστεί λόγω της κατάστασης του γιου τους. Κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τον
μικρό. Η Παναγιώτα φοιτεί σε σχολή εργοθεραπείας, ώστε να σταθούν δίπλα του όσο καλύτερα γίνεται. Όμως αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν στην αγορά του αμαξιδίου, το οποίο ήταν απαραίτητο.

Ήταν η τέταρτη υπόθεση παιδικού, αναπηρικού αμαξιδίου που έφτασε στο Μοιράζομαι. Και αυτή τη φορά, ένα μέλος μας, μας συγκίνησε απίστευτα, όταν μας κάλεσε και μας αποκάλυψε ότι επιθυμούσε να το καλύψει. Λίγες εβδομάδες μετά, η οικογένεια παρέλαβε το απαραίτητο αναπηρικό αμαξίδιο. Η συγκίνησή τους ήταν απερίγραπτη, αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι η ανάγκη τους είχε καλυφθεί, ότι η ευχή τους είχε πραγματοποιηθεί.

Εκ μέρους της Παναγιώτας, του συζύγου της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στον κύριο, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Κάθε κάλυψη ανάγκης μας αγγίζει, η κάλυψη όμως μίας τόσο σημαντικής και επείγουσας ανάγκης υγείας, και μάλιστα βρέφους, μας συγκινεί ιδιαίτερα! Όπως εξέφρασε και η Παναγιώτα στο ευχαριστήριο γράμμα της, "ένα ευχαριστώ είναι πραγματικά πολύ λίγο, μπροστά σε αυτό που μας δώσατε!".