• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 00:00

Η δύναμη της αλληλεγγύης!

Η Νικολέτα και ο Θανάσης μένουν στον Ασπρόπυργο. Έχουν 5 παιδιά ηλικίας 1, 2 1⁄2, 5, 6 και 8 ετών, ενώ πριν λίγες εβδομάδες ήρθε στον κόσμο το 6ο μέλος της οικογένειάς τους. Παρά τις προσπάθειές τους για αναζήτηση εργασίας, είναι ακόμη άνεργοι. Αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά πρόβληματα, είναι αδύνατον να καλύψουν ακόμη και βασικές τους ανάγκες. Έχουν μόνο ένα διπλό κρεβάτι, στο οποίο κοιμούνται τα
περισσότερα παιδιά τους, ενώ εκείνοι και τα μωρά κοιμούνται σε στρώμα στο πάτωμα. Είχαν ανάγκη από κουβέρτες.

Η στήριξη ήρθε από την μητέρα έτερης οικογένειας που στηρίζουμε. Η Στέλλα είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών και τα μεγαλώνει μόνη της. Το μικρότερο έχει και ψυχοκινητικά προβλήματα. Παρά το ότι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα η ίδια, όποτε της δίνεται η ευκαιρία, φροντίζει να ανταποδώσει το "καλό" που της έχει δοθεί μέσω των φίλων του Μοιράζομαι, όπως η ίδια λέει. Παρακολουθεί την ιστοσελίδα μας και φροντίζει να ανταποδώσει, προσφέροντας και εκείνη όπου μπορεί. Έτσι, αυτή τη φορά, στήριξε τη Νικολέτα και το Θανάση προσφέροντάς τους κουβέρτες για τα παιδιά τους. Το ζευγάρι συγκινήθηκε πολύ από την κίνησή της, ειδικά όταν έμαθαν ότι επρόκειτο για μία μητέρα που βρίσκεται στην ίδια δύσκολη θέση με εκείνους.

Εκ μέρους της Νικολέτας, του Θανάση και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ τη Στέλλα! Η καλοσύνη της σε μία τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής της, είναι ένα υπέροχο δείγμα αλληλεγγύης και πραγματικής ανθρωπιάς!