• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 00:00

Φίλοι του Μοιράζομαι στήριξαν το Δημήτρη στο θέμα υγείας του!

Η Γεωργία είναι μητέρα 4 παιδιών. Κινδύνευε να χάσει εντελώς την όρασή της. Ευτυχώς χειρουργήθηκε χάρη σε φίλο του Μοιράζομαι. Όταν δόθηκε λύση στο δικό της θέμα υγείας, αποφάσισε να κάνει μία νέα έκκληση, για θέμα υγείας του συντρόφου της. Έχει διαβήτη τύπου Β' και έχει μεγάλο πρόβλημα στα πόδια του. Είχε υποβληθεί σε χειρουργείο πέρσι
το χειμώνα, καθώς τα πόδια του είχαν ανοίξει. Αυτή τη στιγμή, είναι σε περίοδο επανόδου, δεν επιτρέπεται καν να περπατάει. Είχε ανάγκη από πελματογράφημα και στη συνέχεια από ορθοπεδικά, διαβητικά υποδήματα, ειδικής διαμόρφωσης. Το κόστος τους ήταν υψηλό και δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν.

Οι φίλοι του Μοιράζομαι, για άλλη μία φορά, δεν μας απογοήτευσαν! Ένα κατάστημα ορθοπεδικών ειδών ανέλαβε να κάνει το πελματογράφημα δωρεάν. Στη συνέχεια, η Όλγα αποφάσισε, αντί να κάνει ένα κοινό δώρο στο φίλο της Μάριο, για τη γιορτή του, να καλύψει τα ειδικά υποδήματα του Δημήτρη. Επίσης, το κατάστημα ορθοπεδικών ειδών προσέφερε πέλματα ειδικής κατασκευής/ Ο Δημήτρης μπορεί ήδη να περπατά καλύτερα, πονάει λιγότερο και περιμένουμε με ανυπομονησία να μας ενημερώσει και στην πορεία, για την πρόοδό του!

Εκ μέρους του Δημήτρη, της Γεωργίας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση ορθοπεδικών ειδών, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της και την Όλγα, για το υπέροχο δώρο που επέλεξε για το φίλο της! Και φυσικά, θα θέλαμε να δώσουμε και τις ευχές μας στον Μάριο, για την ονομαστική του γιορτή! Χάρη σε όλους τους, ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ χαρούμενος και διευκολύνε πραγματικά η καθημερινότητά του!