• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 00:00

Χαρούμενα Χριστούγεννα χάρη στην προσφορά του Γιάννη!

Η Χριστίνα είναι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας. Μεγαλώνει μόνη της τα δύο αγόρια της, ηλικίας 6 και 19 ετών. Δεν μπορεί να εργαστεί καθώς πριν 14 χρόνια της έγινε διάγνωση για σκλήρυνση κατά πλάκας. Φιλοξενούνται από τους γονείς της σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα. Δεν έχουν θέρμανση καθώς έχει χαλάσει ο καυστήρας, τα ξύλινα πατώματα έχουν καταστραφεί εντελώς και σχεδόν βουλιάξει, η υγρασία είναι απίστευτη. Είχαν μεγάλη ανάγκη από τρόφιμα.

Ο Γιάννης επιθυμούσε να στηρίξει μία οικογένεια μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Επισκέπτηκε το site μας και η αγγελία που τον άγγιξε, ήταν εκείνη της Χριστίνας. Προμηθεύτηκε και απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, εξασφαλίζοντας τη συγκεκριμένη ανάγκη της οικογένειας, για αρκετό χρονικό διάστημα. Η μητέρα και τα παιδιά χάρηκαν πάρα πολύ και η ευγνωμοσύνη και συγκίνησή τους είναι έκδηλη και στο ευχαριστήριο γράμμα τους.

Εκ μέρους της Χριστίνας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πάρα πολύ το Γιάννη, που σαν σύγχρονος Άγιος Βασίλης, μοίρασε απλόχερα χαρά και χαμόγελα!