• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 00:00

Ζέστανε την καρδιά της Αργυρώς και της οικογένειάς της!

Η Αργυρώ μένει με την οικογένειά της στην Κυψέλη. Έχουν τέσσερα παιδιά: η μεγάλη δεν ζει μαζί τους, τα άλλα δύο ενήλικα παιδιά τους σπουδάζουν και ο μικρότερος είναι 14 ετών. Έχει τελειώσει Νομική και εργαζόταν στο νομικό τμήμα μεγάλης εταιρείας. Ο σύζυγός της εργαζόταν στον τομέα του τουρισμού. Η ζωή τους ήταν μια χαρά. Με την περίοδο της κρίσης όμως, ήρθαν τα πάνω κάτω. Αντιμετωπίζουν πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Αδυνατούν να αποπληρώσουν το δάνειο του σπιτιού τους, τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ και να καλύψουν βασικές τους ανάγκες. Είχαν ανάγκη από κουβέρτες και πάπλωμα, καθώς το σπίτι τους είναι πολύ κρύο.

Φίλη του Μοιράζομαι επικοινώνησε με την Αργυρώ και την ενημέρωσε ότι έκανε προσπάθεια, ώστε να της προσφέρει όλα τα απαραίτητα. Και πραγματικά, μετά από λίγες ημέρες και αφού είχε καταφέρει να ενεργοποιήσει το φιλικό της περιβάλλον, επισκέπτηκε το σπίτι της οικογένειας στην Κυψέλη. Κατάφερε να συγκεντρώσει και να προσφέρει μεγάλη ποσότητα από κουβέρτες και παπλώματα, για όλα τα μέλη της οικογένειας. "Ζέστανε το σπίτι μας και την καρδιά μας!", μας είπε η Αργυρώ συγκινημένη.

Εκ μέρους της Αργυρώς, της οικογένειάς της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ το μέλος μας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Όχι μόνο κάλυψε την ανάγκη της οικογένειας αλλά συντέλεσε και στην εξάπλωση του εθελοντικού πνεύματος στον περίγυρό της!