• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 00:00

Μεγάλη ανταπόκριση για τη Σοφία και τα παιδιά της!

Η Σοφία είναι μία νεαρή, ανύπαντρη μητέρα. Έχει δύο παιδιά ηλικίας 1 ½ και 3 ετών. Της έχει παραχωρηθεί ένα σπίτι εγκαταλελειμμένο. Στο παρελθόν είχε συληθεί, δεν έχει νεροχύτη και σωλήνες και αναγκάζεται να πλένει τα πιάτα με λάστιχο έξω. Δεν έχει τζάμια, με το ζόρι έβαλε παντζούρια. Δεν έχουν ούτε θέρμανση. Λαμβάνει ένα επίδομα μηνιαίως για τα παιδιά, είναι το μόνο της εισόδημα. Μαγειρεύει σε πετρογκάζ. Γενικά, οι συνθήκες διαβίωσής της μονογονεϊκής οικογένειας είναι πολύ σκληρές. Οι ανάγκες ήταν πολλές και έγινε έκκληση μέσω του moirazomai.gr

Η ανταπόκριση των φίλων του Μοιράζομαι ήταν μεγάλη και πολύ συγκινητική! Δύο διαφορετικά μέλη μας απέστειλαν τρόφιμα, ενώ ένα τρίτο φρόντισε να καλύψει την ανάγκη για σόμπα. Η νεαρή μητέρα δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξη και τη χαρά της!

Εκ μέρους της Σοφίας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά τους φίλους μας, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους! Η στήριξή τους έκανε τη Σοφία να νιώσει λιγότερο μόνη και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της για ένα καλύτερο αύριο!