• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 00:00

Ένα γλυκό ξημέρωμα που θα θυμάται για πάντα!

Ο Παύλος είναι πατέρας χήρος δύο κοριτσιών επτά ετών. Το ένα παιδί γεννήθηκε με καρδιολογικό πρόβλημα και ήταν επείγουσα η ανάγκη για να κάνει επέμβαση (μπαλονάκι). Ευτυχώς οι γιατροί και το νοσοκομείο είχαν προσφερθεί εθελοντικά. Όμως αδυνατούσε να καλύψει το κόστος για τον προεγχειρητικό έλεγχο. Έμαθε για το Μοιράζομαι και αποφάσισε να κάνει μία ύστατη προσπάθεια, αναρτώντας σχετική αγγελία.

Μόλις δύο ημέρες πριν την απαραίτητη επέμβαση, βρέθηκε άνθρωπος να καλύψει το κόστος του προεγχειρητικού ελέγχου. Η αγωνία του Παύλου έλαβε τέλος και τον πλημμύρισαν άλλα συναισθήματα: ανακούφιση, συγκίνηση, ευγνωμοσύνη.

Εκ μέρους του Παύλου και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στο μέλος μας, το οποίο επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο. Όπως ανέφερε ο πατέρας "η ζωή είναι αρκετές φορές δύσκολη αλλά κάποιες φορές απολαυστική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το γλυκό ξημέρωμα, που ήσυχος πια, ξύπνησα για να πάω την κορούλα μου για την απαραίτητη επέμβαση. Και γνώριζα ότι μπορούσα να το πράξω, χάρη στην αλληλεγγύη ενός υπέροχου ανθρώπου, ενός υπέροχου φίλου!¨.