• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 00:00

"Ποτέ μέχρι σήμερα δεν πίστευα ότι υπάρχουν Άνθρωποι..."

Η Ευγενία είναι μία κοπέλα με σοβαρά θέματα υγείας. Όταν ήταν 7 ετών, είχε ένα σοβαρό ατύχημα που της προκάλεσε σοβαρές βλάβες στο κεφάλι. Έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και δυστυχώς, είναι ένα θέμα που δεν έχει λήξει, θα χρειαστεί να χειρουργηθεί και στο μέλλον. Εργάζεται αλλά είναι χαμηλόμισθη και τα περισσότερα χρήματα που λαμβάνει, τα δαπανά για τις επεμβάσεις αυτές αλλά και για μία ειδική περούκα που χρειάζεται να φοράει. Είναι υψηλού κόστους και χρειάζεται να την ανανεώνει κάθε 2 έτη περίπου. Έμενε σε ένα δώμα που της είχαν παραχωρήσει οι γονείς της, το οποίο όμως ήταν εντελώς ακατάλληλο: δεν είχε μπάνιο, οι τοίχοι ήταν ακόμη με τα τούβλα ενώ ζούσε κυριολεκτικά παρέα με αρουραίους. Δεν άντεχε να ζει άλλο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αποφάσισε να προχωρήσει στην ενοικίαση ενός μικρού διαμερίσματος. Είχε μόνο μία ηλεκτρική κουζίνα. Φίλοι βοήθησαν προσφέροντας κάποια πράγματα. Η έκκλησή της αφορούσε την ανάγκη της για έναν καναπέ.

Η Πωλίνα επικοινώνησε με το Μοιράζομαι και εξέφρασε την επιθυμία της να προσφέρει έναν καναπέ, που δε χρειαζόταν πια και ο οποίος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Οι εθελοντές μας της ανέφεραν τις ανάλογες αγγελίες και επέλεξε εκείνη της Ευγενίας. Τα συναισθήματα που εξέφρασε η Ευγενία ήταν πολύ ιδιαίτερα και έντονα. Μέσα σε όλες τις δυσκολίες που περνάει, λόγω του θέματος υγείας της, δεν ήξερε πως να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που βοήθησε να γίνει η καθημερινότητά της πιο όμορφη!

Εκ μέρους της Ευγενίας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά την Πωλίνα για την προσφορά της! Τα λόγια της Ευγενίας είναι χαρακτηριστικά: "Πραγματικά, δεν πίστευα πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι!".