• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 00:00

Μία προσφορά, ιδιαίτερα σημαντική, για το Λάμπρο!

Ο Λάμπρος είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Μένει στη Σταυρούπολη με τη σύζυγό του, την κόρη τους και τα δύο μικρά εγγονάκια τους, 4 και 7 1/2 ετών. Η κόρη του είναι ανύπαντρη μητέρα και δεν δέχεται καμία βοήθεια από τον πατέρα των παιδιών. Αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σοβαρές δυσκολίες:
είναι όλοι άνεργοι και υπάρχουν σημαντικά προβλήματα υγείας. Ο ίδιος είναι καρκινοπαθής, η σύζυγός του έχει περάσει 2 φορές καρκίνο και τώρα
υποβλήθηκε σε σπονδυλοδεσία και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνη της. Τέλος, η 4χρονη εγγονή τους έχει το σπάνιο σύνδρομο "δακτυλιοειδές κοκκίωμα". Αυτό σε συνδυασμό με το ότι γεννήθηκε πρόωρα, όπως και ο αδερφός της, την κάνει ευάλωτη σε ασθένειες. Τα δύο παιδιά αρρωσταίνουν συχνά και ακόμη και η προμήθεια αντιβιωτικών, αποτελεί γολγοθά για εκείνους. Πριν κάποιους μήνες τους έκαναν έξωση και τους κράτησαν όλα τα πράγματα. Και πάλι οφείλουν ενοίκια και σε λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Είχαν μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα, ειδικά για τα παιδιά.

Στην αγγελία του Λάμπρου ανταποκρίθηκε η Βάνα. Γνωστοποίησε την ανάγκη στο φιλικό της κύκλο και όλοι μαζί, συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα προσέφεραν στην οικογένεια. Η χαρά και η συγκίνηση όλων των μελών της οικογένειας ήταν έκδηλη! Εκ μέρους του Λάμπρου, της οικογένειάς του και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ τη Βάνα και τους φίλους της για την ευγενική τους προσφορά! Είχε ιδιαίτερη σημασία για το Λάμπρο, το να νιώσει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του, ότι υπάρχουν άνθρωποι, ακόμη και άγνωστοι μέχρι εχθές για εκείνον, που τον νοιάζονται!