• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 00:00

Χίλια ευχαριστώ από τη Γεωργία στην Ηλέκτρα!

Η Γεωργία και ο σύζυγός της είναι ένα νεαρό ζευγάρι που κατοικεί στους Αγ.Θεοδώρους, στο Λουτράκι. Έχουν τρία παιδιά, ένα κορίτσι ενός έτους και αγόρια 6 και 8 ετών. Είναι και οι δύο μακροχρόνια άνεργοι. Μένουν σε ένα σπίτι που ουσιαστικά αποτελείται από ένα δωμάτιο μόνο και άλλο ένα, μία πρόχειρη ξύλινη κατασκευή, που έχουν φτιάξει μόνοι τους. Μόνο τους εισόδημα είναι το επίδομα πολυτέκνων. Είχαν μεγάλη ανάγκη από τρόφιμα, κυρίως προϊόντα για τα παιδιά.

Η Ηλέκτρα μένει αρκετά μακριά από τη Γεωργία, στα βόρεια προάστεια της Αττικής. Η απόσταση όμως δε στάθηκε εμπόδιο για την ευγενική ψυχή της. Προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και γνωστός της συναντήθηκε με τη Γεωργία για να της τα προσφέρει. "Μόλις άνοιξα την 1η κούτα, τα παιδιά μου άρχισαν να χαμογελούν!", μας είπε η Γεωργία.

Εκ μέρους της Γεωργίας, του συζύγου της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά την Ηλέκτρα για τη συγκινητική προσφορά της! "Χίλια ευχαριστώ δε φτάνουν, για το καλό που μας έκανε", είπε το νεαρό ζευγάρι!