• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 00:00

Παιδικά ρούχα και παπούτσια για μονογονεϊκή οικογένεια στην Καλλιθέα!

Η Χριστίνα είναι 23 ετών και έχει δύο αγοράκια 15 μηνών και 3 1/2 ετών. Είναι ανύπαντρη και τα μεγαλώνει με τεράστια δυσκολία. Ο πατέρας των παιδιών δεν μπορεί να τους στηρίξει, καθώς είναι άνεργος. Δεν έχει εργασία και μόνο της εισόδημα είναι ένα χαμηλό επίδομα που λαμβάνει για τα
παιδιά. Ευτυχώς τη βοηθά και μία συγγενής της όποτε μπορεί, ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μένει, δείχνει κατανόηση. Οφείλει σε ενοίκια και λογαριασμούς ΔΕΚΟ και καμιά φορά, λαμβάνει κάποια τρόφιμα από την κοινωνική υπηρεσία της περιοχής της. Είχε ανάγκη από ρούχα και παπούτσια παιδιά.

Δύο διαφορετικοί φίλοι του Μοιράζομαι έσπευσαν να καλύψουν την ανάγκη των παιδιών. Αρχικά ο Δημήτρης προσέφερε ρούχα και παπούτσια για το μεγαλύτερο παιδί και στη συνέχεια, έτερο μέλος μας, το οποίο επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο, για το μικρότερο. Τα δύο πιτσιρίκια δεν σταμάτησαν να χαμογελάνε, γεγονός που χαροποίησε και συγκίνησε πολύ τη νεαρή μητέρα! Εκ μέρους της Χριστίνας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά το Δημήτρη και την ανώνυμη φίλη μας, για την ευαισθησία και προσφορά τους!