• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 00:00

"Ότι και να ευχηθώ στους ανθρώπους που μας στήριξαν, θα είναι λίγο..."

Η Ελευθερία είναι μητέρα πολύτεκνης οικογένειας. Με το σύζυγό της έχουν πέντε παιδιά, κορίτσια ηλικίας 5 και 16 ετών και αγόρια ηλικίας 6, 7 1/2 και 18 ετών. Είχαν ξεκινήσει με τον άντρα της μία βιοτεχνία με κάλτσες αλλά έσπασε ο αγωγός του νερού και δυστυχώς καταστράφηκαν τα πάντα. Μαζί καταστράφηκε και το όραμά τους για τη νέα προσπάθειά τους, την επιχείρησή τους, που θα τους βοηθούσε να έχουν μία καλύτερη ζωή. Πλέον είναι άνεργη, ενώ ο σύζυγός της εργάζεται σε λαϊκή αγορά. Τα φέρνουν πέρα πάρα πολύ δύσκολα. Είχαν ανάγκη από τρόφιμα.

Δύο διαφορετικοί φίλοι του Μοιράζομαι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της Ελευθερίας. Απέστειλαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων, καθώς και δωροεπιταγές super market, ώστε να ενισχύσουν την οικογένεια. Στο σπίτι στον Άγιο Δημήτριο εξελίχθηκαν συγκινητικές στιγμές. Τα παιδιά δεν σταμάτησαν να χαμογελούν, ενώ οι δύο γονείς δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Δάκρυα χαράς!

Εκ μέρους της Ελευθερίας, της οικογένειάς της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας, τα οποία επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Τα λόγια της Ελευθερίας είναι χαρακτηριστικά: " Ότι και να ευχηθώ για τους ανθρώπους που μας στήριξαν, θα είναι λίγο. Δεν μπορώ να βρω τη λέξη για να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου και την ευτυχία που προκάλεσαν στην οικογένειά μου!".