• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 00:00

Μεγάλη ανταπόκριση για την μητέρα με σκλήρυνση κατά πλάκας και την οικογένειά της!

Η Δέσποινα κατοικεί με την οικογένειά της στα Σεπόλια. Έχουν με το σύζυγό της τρία παιδιά, από τα οποία δύο ζουν μαζί τους. Ο γιος τους είναι 15 ετών και η κόρη τους 25. Ο σύζυγός της είναι άνεργος. Απασχολείται σπάνια μοιράζοντας φυλλάδια και λαμβάνοντας ελάχιστα χρήματα. Η κόρη της είχε κάποια ημιαπασχόληση αλλά δυστυχώς σταμάτησε και από εκεί. Η Δέσποινα αδυνατεί να εργαστεί καθώς έχει σκλήρυνση κατά πλάκας σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Λάμβανε επίδομα αναπηρίας αλλά πέρασε από επιτροπή το Δεκέμβριο και της το έκοψαν. Θεωρείται παραπληγική με 85% αναπηρία. Πλέον ζουν με τη βοήθεια γειτόνων και της ενορίας τους. Είχαν ανάγκη από τρόφιμα.

Η οικογένεια έλαβε σημαντική στήριξη από τους φίλους του Μοιράζομαι. Ένα μέλος μας τους έστειλε σημαντική ποσότητα τροφίμων. "Όταν χτύπησε το κουδούνι, άνοιξα την πόρτα και είδα υπάλληλο super market να μας παραδίδει όλα αυτά τα πράγματα, θεώρησα ότι έχει γίνει λάθος. Έσπευσα να τον ενημερώσω ότι εμείς δεν έχουμε παραγγείλει τίποτα!". Στη συνέχεια, μία ομάδα φίλων αποφάσισε να στηρίξει την οικογένεια, με αφορμή το πένθος μίας συναδέλφου τους. "Έχασε τους γονείς της. Αντί για στεφάνι, προτιμήσαμε για να τιμήσουμε την μνήμη τους, να στείλουμε δωροεπιταγές στην οικογένεια".

Εκ μέρους της Δέσποινας, της οικογένειάς της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες, στους φίλους μας, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Η συγκίνηση της μητέρας ήταν απερίγραπτη, όπως και τα συναισθήματα που κατέκλυσαν όλα τα μέλη της οικογένειάς της!