• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 00:00

"Θα πηγαίνω να ψωνίζω με αξιοπρέπεια!"

Η Φρόσω είναι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας. Δεν έχει επαφή με τον πρώην συζυγό της και μεγαλώνει με μεγάλη δυσκολία τα δύο της παιδιά, ηλικίας 11 και 16 ετών. Εργάζεται σπάνια οπουδήποτε βρει μεροκάματα. Πρόσφατα μας κάλεσε και όλο χαρά και ενθουσιασμό μας ενημέρωσε, ότι βρήκε δύο σταθερά μεροκάματα τον μήνα. Μόνα της σταθερά έσοδα λοιπόν είναι η απασχόληση αυτή, καθώς και το εξαιρετικά χαμηλό επίδομα απροστάτευτων τέκνων. Φίλοι του Μοιράζομαι την έχουν στηρίξει στο παρελθόν. Οι ανάγκες της όμως είναι συνεχείς.

Φίλος του Μοιράζομαι επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε ότι επιθυμεί να στηρίζει σταθερά τη Φρόσω. Εξέδωσε μία κάρτα από super market, η οποία παραδόθηκε στη νεαρή μητέρα. Θα φροντίζει να εξασφαλίζει ένα ποσό κάθε μήνα στην κάρτα και με τον τρόπο αυτό, η Φρόσω θα μπορεί να καλύπτει, κάποιες από τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς της. Όταν της το ανακοινώσαμε, η αντίδραση της Φρόσως ήταν απίστευτα συγκινητική!

Εκ μέρους της Φρόσως και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας, το οποίο επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. "Να τον έχει καλά ο Θεός! Χάρη σε εκείνον, θα μπορώ να πηγαίνω να ψωνίζω με αξιοπρέπεια!".