• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 00:00

Συγκίνηση για την Αντωνία στη Σπάρτη!

Aggelopoulou A

 

Η Αντωνία είναι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας από τη Σπάρτη. Έχει τρία κοριτσάκια, 2 1/2, 7 και 9 ετών. Μαζί τους μένει και η μητέρα της. Είναι άνεργη εδώ και 1 1/2 χρόνο. Η μητέρα της προσπαθεί να βγάλει σύνταξη από τον ΟΓΑ αλλά η διαδικασία καθυστερεί. Ζουν με τη βοήθεια συγγενών, λαμβάνουν επίσης κάποια αγαθά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Όμως αδυνατούν να καλύψουν βασικές τους ανάγκες. Η έκκλησή της αφορούσε τρόφιμα, ρούχα για τα παιδιά και ένα για παιδικό καροτσάκι μεταφοράς για την μικρή κορούλα της. Αυτό που είχαν,χάλασε.

Η ανταπόκριση για την Αντωνία ήταν μεγάλη! Η συνονόματή της Αντωνία της έστειλε τρόφιμα, γάλα και ρούχα  για τα παιδιά! Η Δώρα και η Ευγενία, με αφορμή το Πάσχα, έγιναν...νονές των παιδιών, καθώς απέστειλαν λαμπάδες, παπούτσια για τα παιδιά και ένα κοστουμάκι για το μωρό! Τέλος, μία άλλη κυρία προσέφερε το απαραίτητο καρότσι!   Χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισαν το σπίτι στη Σπάρτη, ενώ μητέρα και γιαγιά συγκινήθηκαν ιδιαίτερα!

Εκ μέρους της Αντωνίας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά τη Δώρα, την Ευγενία, την Αντωνία και το μέλος μας, το οποίο επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του! Τα λόγια της νεαρής μητέρας είναι πολύ συγκινητικά: "Δύο κυρίες που δε γνωρίζω, έγιναν νονές για τα παιδιά μου! Και οι υπόλοιπες...έδειξαν τόση αγάπη! Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου, σκεπτόμενη ότι στις μέρες μας, υπάρχουν τόσο φιλέσπλαχνοι άνθρωποι!"