• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 00:00

Ένα ξεχωριστό δώρο για το Γιώργο!

 

Papadopoulou baby

Η Κατερίνα μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη της, χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Έχει δύο αγόρια, 15 και 16 ετών, δύο κορίτσια, 6 και 8 ετών, ενώ την πρωτοχρονιά, έφερε στον κόσμο το 5ο παιδί της. Οι δυσκολίες πολλές, ανεργία, χρέη σε ΔΕΚΟ, είναι πλέον και χωρίς ασφάλιση. Είχε ζητήσει βοήθεια από παντού αλλά δεν είχε βρει την παραμικρή ανταπόκριση. Εκτός από τους φίλους του Μοιράζομαι, οι οποίοι τη στήριξαν τους προηγούμενους μήνες. Οι ανάγκες των παιδιών όμως είναι συνεχείς και η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολία στην κάλυψή τους. Έκανε λοιπόν εκ νέου έκκληση για βρεφικές πάνες.

Από την άλλη πλευρά, ο Κύριος Πέτρος επιθυμούσε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στο γιο του, με αφορμή την ονομαστική του γιορτή. Επισκέπτηκε το site μας και επέλεξε να στηρίξει την Κατερίνα. Η απόσταση δε στάθηκε εμπόδιο- η Κατερίνα κατοικεί στη Σκάλα Λακωνίας, ενώ το μέλος μας στην Αθήνα. Φρόντισε να εκδοθεί δωροεπιταγή σε υποκατάστημα super market της περιοχής της και έτσι η νεαρή μητέρα μπόρεσε να ψωνίσει όλα τα απαραίτητα. Η συγκίνηση και η χαρά της Κατερίνας ήταν πολύ μεγάλη, κάτι που άλλωστε δικαρίνεται και στην ευχαριστήρια επιστολή της. Αλλά και ο Γιώργος εντυπωσιάστηκε και χάρηκε πάρα πολύ με το δώρο του!

Εκ μέρους της Μαρίας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ τον Κύριο Πέτρο για την ευαισθησία που τον διακρίνει και για την προσφορά του! Και φυσικά, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στο Γιώργο !