• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 15 Μαίου 2015 00:00

Η βάφτιση του Αντώνη έδωσε μεγάλη χαρά σε πολύτεκνη οικογένεια!

 DIAPERS

 

Η Γεωργία και ο σύζυγός της είναι ένα νεαρό ζευγάρι που κατοικεί στους Αγ.Θεοδώρους, στο Λουτράκι. Έχουν τρία παιδιά, ένα κορίτσι ενός έτους και αγόρια 6 και 8 ετών. Είναι και οι δύο μακροχρόνια άνεργοι. Μένουν σε ένα σπίτι που ουσιαστικά αποτελείται από ένα δωμάτιο μόνο και άλλο ένα, μία πρόχειρη ξύλινη κατασκευή, που έχουν φτιάξει μόνοι τους. Μόνο τους εισόδημα είναι το επίδομα πολυτέκνων. Είχαν ανάγκη από πάνες και μωρομάντηλα.

Ένα μέλος του Μοιράζομαι κάλυψε την ανάγκη αυτή με αφορμή τη βάφτιση του μωρού καλών του φίλων. Απέστειλε δωροεπιταγές στην οικογένεια της Γεωργίας και έδωσε στους δύο γονείς τη δυνατότητα, να καλύψουν την ανάγκη βρεφικών ειδών της μικρότερης κόρης τους για αρκετό διάστημα! Η συγκίνηση του νεαρού ζευγαριού ήταν απερίγραπτη!

Εκ μέρους της Γεωργίας, του συζύγου της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ  το Γιώργο για το υπέροχο δώρο που επέλεξε για τους φίλους του! Και να ευχηθούμε στους γονείς, κάθε χαρά και ευτυχία και πάνω από όλα υγεία στον μικρό Αντώνη! Να σας ζήσει!!!