• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 15 Μαίου 2015 17:08

Χαμόγελα στον Κορυδαλλό για κάλυψη βρεφικής ανάγκης!

strollerbaby

 

Η Μαρία και ο άντρας της έχουν ένα μωράκι 7 μηνών. Είναι και οι δύο άνεργοι και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Αναγκάστηκαν να αφήσουν το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει μετά το γάμο τους και φιλοξενούνται προσωρινά από τη γιαγιά του συζύγου της. Ζουν πλέον με τη στήριξή της αλλά και εκείνη είναι χαμηλοσυνταξιούχος. Αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες τους και αυτό τους προβληματίζει ιδιαίτερα, ειδικά για το μωρό τους. Είχαν ανάγκη από ένα καρότσι μεταφοράς για το γιο τους. Εκείνο που διέθεταν καταστράφηκε, καθώς η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη και αναγκαστικά τον μετέφεραν στα χέρια.

Προωθήσαμε την αγγελία στη σελίδα μας στο Facebook και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Πρώτη όμως επικοινώνησε η Κα Καθολική. Φρόντισε και επισκέπτηκε άμεσα την οικογένεια και τους παρέδωσε το απαραίτητο καρότσι μεταφοράς. Η χαρά των νεαρών γονιών ήταν πολύ μεγάλη, αφού δόθηκε τόσο άμεσα λύση, σε ένα θέμα που τους δυσκόλευε καθημερινά!

Εκ μέρους της Μαρίας, του συζύγου της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ  την Κα Καθολική Ροδίτη για την προσφορά της και την ευασθησία που τη διακρίνει!