• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 14:21

Τα γενέθλια της Αγγελικής…αφορμή ευτυχίας για τη μικρή μας φίλη από τη ΜΕΤΑδραση

wheelChair image courtesy of  iosphere.at FreeDigitalPhotos.net

 

Η ΜΕΤΑδραση, Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών, μέσω της δράσης της "Δίκτυο Επιτροπείας Ασυνόδευτων Ανηλίκων", επιχειρεί να διασφαλίσει την προστασία και τα δικαιώματα των ασυνόδευτων ανήλικων που εισέρχονται κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Η περίπτωση της μικρής Αφγανής φίλης που δημοσιεύτηκε στο site του Μοιράζομαι, με στόχο να βρεθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο για την καθημερινή μετακίνηση της, ήταν ένα από τα περιστατικά αυτά. Ένα περιστατικό, οργανωμένης προσπάθειας ώστε ένα ανήλικο παιδί με προβλήματα υγείας ανεξάρτητα με τον τόπο καταγωγής του, να έχει την "πολυτέλεια" της προσωπικής φροντίδας!
Τα γενέθλια της Αγγελικής στάθηκαν αφορμή, η ανάγκη να βρει άμεση κάλυψη και μάλιστα με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!!. Ο σύντροφος της Γιώργος επέλεξε αντί τυπικού δώρου να της χαρίσει ...«τη δυνατότητα της συνεισφοράς».
Ένα δώρο μοναδικό, όπως και η ποιότητα των συναισθημάτων που πρέπει να νιώθει κανείς για να σκεφτεί να μετουσιώσει τις ευχές του σε πράξεις!!!
Εκ μέρους της ΜΕΤΑδρασης, της μικρής F. αλλά και ολόκληρης της Ομάδας του Μοιράζομαι, θερμές ευχαριστίες στην Αγγελική που αποτέλεσε έμπνευση για την κάλυψη αυτή, αλλά και συγχαρητήρια στον Γιώργο για την κίνηση του!!

 

Image courtesy of iosphere.at FreeDigitalPhotos.net