• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 12:04

Ένα ξεχωριστό δώρο γενεθλίων...για την κυρία Έλενα

tsanta

Το δώρο της Βένιας και της Πανδώρας για τα γενέθλια της μητέρας τους έπρεπε να είναι ξεχωριστό αυτή τη φορά, όπως μας είπαν οι δυο κοπέλες. Ήθελαν να χαρίσουν στην κυρία Έλενα κάτι πρωτότυπο, ιδιαίτερο...και η έμπνευση τους δόθηκε μέσω του Μοιράζομαι.

Διαβάζοντας στο Thank you box, την υπέροχη ιστορία για το δώρο γενεθλίων της Αγγελικής αποφάσισαν ότι βρήκαν αυτό που ζητούσαν!! Θα κάλυπταν μια ανάγκη εκ μέρους της μητέρας τους και θα της την έκαναν δώρο-έκπληξη.

Η επιλογή της ανάγκης που θα κάλυπταν δεν ήταν εύκολη. Με γνώμονα όμως την ευαισθησία της μητέρας τους σε ότι αφορά στα παιδιά και στη μόρφωση και όντας και οι δυο φοιτήτριες, επέλεξαν να χαρίσουν σχολικά είδη στον 11χρονο γιο της κυρίας Αγγελικής.Με την κίνηση αυτή, οι δυο αδελφές κατάφεραν να κάνουν-όπως επιθυμούσαν- κάτι ξεχωριστό για τα γενέθλια της μητέρας τους, αλλά και κάτι ουσιαστικό για την οικογένεια της κυρίας Αγγελικής.

Εκ μέρους του 11χρονου φίλου μας,της κυρίας Αγγελικής και ολόκληρης της ομάδας του Μοιράζομαι, θερμές ευχαριστίες και χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας κυρία Έλενα!!