• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 11:36

Νέος σύμμαχος μας η εταιρεία Cleanit!

 

Το Μοιράζομαι στο πλαίσιο της δράσης του για την στήριξη των προσφύγων στο παλαιό αεροδρόμιο Ελληνικού, απέκτησε έναν εξαιρετικό σύμμαχο. Την εταιρεία CLEANIT Ε.Π.Ε. www.cleanit.gr η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο εισαγωγής-εμπορίας ειδών καθαρισμού και αναλώσιμων από τον Μάιο του 2009 και παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, με τρόπο ασφαλή και περιβαλλοντικά φιλικό.

Μόλις μεταφέραμε ποιες ήταν οι ελλείψεις των προσφύγων στο παλαιό αεροδρόμιο Ελληνικού στον κ. Γ. Τσιτσιλώνη και τον κ. Ν. Παπαδόπουλο (CLEANIT Ε.Π.Ε.), αμέσως θέλησαν να συνεργαστούν μαζί μας και να καλύψουν ανάγκες για καθαριστικά όλων των ειδών και να στηρίξουν κι εκείνοι τους συνανθρώπους μας.

 

Αξιέπαινο είναι ότι παράλληλα, προσέφεραν στο Μοιράζομαι, διατακτικές αγορών σούπερ μάρκετ συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, για να διανεμηθούν από την αρμόδια Κοινωνική Λειτουργό του Μοιράζομαι σε οικογένειες και άτομα που χρειάζονται άμεση στήριξη. 

Η πρωτοβουλία της CLEANIT αποτελεί ένδειξη πολιτισμού και παράδειγμα προς μίμηση ειδικά σε αυτούς τους καιρούς που δοκιμάζεται ολόκληρη η κοινωνία.

 

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία που δείξατε και ευχόμαστε να αποτελέσετε έμπνευση ώστε να ακολουθήσουν κι άλλοι το υπέροχο παράδειγμα σας!

 

  cleanit