• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 11:37

Η αλυσίδα της αλληλεγγύης μεγαλώνει καθημερινά

 

Το Μοιράζομαι στο πλαίσιο της δράσης του για την στήριξη των προσφύγων στο παλαιό αεροδρόμιο Ελληνικού, αποκτά κάθε μέρα νέους συμμάχους. Με μεγάλη μας χαρά ένας από αυτούς είναι και η εταιρεία PHARMA CENTER http://www.pharmacenter.gr

 

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003 με στόχο να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του σύγχρονου  φαρμακείου καλύπτοντας τα κενά για πρωτοποριακά προϊόντα υγείας ενώ είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της HealthAid στην Ελλάδα, μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής στην Αγγλία.

 

Μόλις μεταφέραμε και τη δική μας ματιά για την κατάσταση των προσφύγων στον κ. Δ. Τερζόπουλο (PHARMA CENTER), αμέσως προθυμοποιήθηκε να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται. Η προσφορά του σε ειδικά σιρόπια για το βήχα και ποσότητες διάφορων πολυβιταμινών της HealthAid ήταν πολύ σημαντική εφόσον οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ ταλαιπωρημένοι τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Με την καθημερινή λήψη των σκευασμάτων αυτών, ευελπιστούμε στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τη γενικότερη ενδυνάμωση του οργανισμού καθώς και στην ανακούφιση από τον βήχα ο οποίος είναι υπεύθυνος για μετάδοση ασθενειών με τη μεταφορά σωματιδίων.

 

Να επισημάνουμε ότι η PHARMA CENTER είναι μια ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη εταιρεία που στηρίζει εμπράκτως πολλές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

 

Κύριε Δ. Τερζόπουλε, PHARMA CENTER, σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία σας και σας ευχαριστούμε θερμά! Ευχόμαστε ολόψυχα να ακολουθήσουν κι άλλοι το υπέροχο παράδειγμα σας.